Nejnovější recenze ze sekce Oční krémy a gely
- Perfektní
je to starý krém, kdo ví, jak dlouho tam ležel
- lehká textura dobře se vstřebává
Už druhý rok pracujem v salóne s týmto produktom a odporúčam ho svojim klientom na domácu starostlivosť o pleť.
- krém využívám řadu let, jemný, proti vráskám ideální
Skvělý, krásně jemný krém na oční okolí
Výborný, kupuji opakovaně..
- lehká jemná konzistence
- velmi dobře se vstřebává
- doporučuji
Super, doporučuji.
- Opravdu vyhlazuje vrásky okolo očí
Medik8 Hydr8 Night eye noční oční krém 15 ml
Kateřina Červená
Přidáno: 7. října 2024
(naposledy upraveno 7. října 2024)
Zakoupeno v ANNA BRANDEJS
- Můj oblíbený oční krém, skvěle se roztírá. Vhodný pro citlivou pleť. Používám pravidelně ráno i večer. Pleť krásně hydratuje a vyživí. Objednala jsem si ho už 2x.
- kvalitní produkt
Krém má příjemnou a jemnou strukturu, dobře se nanáší a roztírá, není parfémovaný. Na účinky si budu muset počkat.
- krásně se vpíjí do pleti s tím klady končí
- začervenání
- pálí
- spuštění ekzému
Tak toto byl pro mne průser, krém je určený pod oči, hodí se ale možná tak na boty a ani na ně bych ho raději nedala. Mám hodně citlivou a jemnou kůži pod očima, hledala jsem pořádnou hydrataci a tímto krémem jsem si zadělala na problém. Krém pod očima pálil, pnul, hydratace nebyla absolutně žádná, ještě dopoledne, jsem již v práci pociťovala, jak mi kůže pálí a svrašťuje se, vlastně plnil úplný opak toho, co sliboval. Skončila jsem na dermatologii s ekzémem a toho jsem se zbavovala skoro měsíc. Mám celkově dost negativní zkušenosti s touto značkou, synovi jejich gel ze stejné řady, vyvolal ekzém na čele. Okamžitě jsme vše od CereVa přestali používat a bojím se to použít i na ruce, abych oknem nevyhodila tolika peněz.
- Používám tento krém už delší dobu a jsem velice spokojená
Je to jediný oční krém, který mohu používat, neboť skoro na všechny ostatní oční krémy mám alergickou reakci. Velice dobrá snášenlivost.
Chvilku štipe,ale pomohl mi na váčky pod očima ,,,je skvělý
Skvelý očny krém.
Pokožka je po ňom krásne hladka. Manžel ma občas problém so suchymi viečkami a toto mu naozaj veľmi rychle pomohlo.
Odporúčam a určite kúpim znova.
- Příjemná konzistence výborný na noc i den.
Skvělý krém na suché oční okolí. Kupuji opakovaně.
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »